Ken je mij? Wie ben ik dan…

Voor diegene die mij nog niet kennen, stel ik me graag even voor. Ik ben Marion Schiphorst, vrouw, 47 jaar, partner van Mike, moeder van 2 zonen en nog twee bonusdochters, coach en therapeut. Trouwens zelf vind ik persoonlijke begeleider wat aangenamer klinken, maar ben benieuwd hoe dit voor jou is?

A fijn, hoe dan ook leuk jou “hier” te mogen ontmoeten! En ik hoop dat we elkaar vaker gaan treffen.

Tja, misschien denk je nu….je bent toch veel meer dan ‘dat’…wat je nu hierboven hebt opgeschreven. En ja, dat klopt. De lijst zou ik eindeloos kunnen aanvullen met andere titels die ook op mij van toepassing zijn. Maar weet je daarna wel wie ik ben? Nee, toch?…best lastig!

Wat vertel je nu over jezelf als iemand dat aan je vraagt? Vaak gaat het over dingen die we doen zoals bijvoorbeeld ons beroep of hobby, dat is zeker van invloed op ons karakter, maar dat het nu ons karakter omschrijft gaat wat wel wat ver.

Maar doet een persoonlijkheidsscan of test ‘dit’ wel? Of een horoscoop? Nee, niet echt! Al komen er soms verrassende dingen uit, delen die we misschien van onszelf minder herkennen of durven laten zien. Kom ik weer terug bij de “hamvraag”, ken je mij? Nee natuurlijk niet, laten we de tijd nemen elkaar te leren kennen. Wees welkom op mijn praktijk voor een kennismaking of schrijf je vraag of reactie aan mij. Ik verheug me erop jou te leren kennen.

Ps. Hier vind je een prachtig nummer van Trijntje Oosterhuis. “Ken je mij? Wie ben ik dan”
Heel veel luister plezier!

Hartelijke groet,

Marion

2 antwoorden
 1. Ria
  Ria zegt:

  Alles bekeken! Ziet er erg duidelijk uit.
  En de tekst over jezelf klopt precies.
  Je kunt dit zo goed, het zit idd in je karakter en daarnaast nog uitgediept met studie!
  Top,
  Liefs
  Ria

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.